Træthed

Træthed er en individuel oplevelse. Det er meget normalt at have perioder hvor vi føler os mere trætte end andre. 

 

Træthed viser sig ved, at du fysisk eller mentalt ikke kan overkomme det hele, at du har problemer med at overskue tingene i en sådan grad, at det påvirker din hverdag. Det er et problem når trætheden fylder så meget, at der ikke er energi til at nyde livet. Glæden og motivationen er helt forsvundet og du mister forbindelsen til dig selv.

 

Træthed kan skyldes for stor arbejdsbyrde enten på jobbet eller i familien. Årsagen kan være dine egne forestillinger om, hvor meget du skal yde eller det kan være forestillinger om andres forventninger. 

Hvis du mistrives med et af dine livsområder, dit parforhold, forældrerolle, dit job, fritid eller lignende vil du typisk have mange tanker og bekymringer, hvilket gør dig mentalt træt.

 

Du kan også have ubehagelige oplevelser- gamle som nye, traumer eller en nylig sorg der bliver ved med at belaste din psyke og krop. 

 

Fysisk træthed forsvinder dog i de fleste tilfælde igen og skyldes forbigående sygdom som influenza eller infektion i kroppen. 

Det er selvfølgelig vigtigt, du har været omkring din læge for at få udelukket, at der ikke er tale om sygdom, du skal have behandling for.

 

Har du fysiske symptomer eller smerter kan du læse mere under smerter her

 

 

Den hyppigste årsag til træthed og nedsat energi er søvnmangel, men det sker også tit at den manglende energi skyldes forkerte kostvaner, hvilket medfører mangel på livsvigtige vitaminer og mineraler og fedtstoffer.  

 

 

 

Jeg hjælper dig med at klarlægge, hvilke årsager der kan være til din manglende energi/ udbrændthed. 

Vi laver en energikurve for at klarlægge, hvordan dit energiniveau fordeler sig over en dag. Her ud fra snakker vi om hvilke startegier, der kan hjælpe dig i løbet af din dagligdag.

 

Vi laver en livsstils- og vitamintest for at sikre, at du ikke mangler vitaminer mm. og vi snakker lidt om kost og søvnmønster, hvad du selv kan gøre.

 

Som en vigtig del af det hele klarlægger vi, hvor du finder dit overskud henne, hvad gør dig glad og energifyldt? hvordan kan du få mere af det i fremtiden. 

 

Jeg giver dig redskaber til, hvordan du kan hjælpe din krop til at producerer lykke hormoner, der giver dig mere energi. Du vil finde vejen ind til dit sande jeg igen og få energi til livet igen. 

Når du oplever at livet gør for ondt, at udfordringerne er blevet for store og hverdagen for udfordrende er det vigtigt at lytte til dine følelser- der findes ikke en rigtig måde at reagere på under sorg men det er uhyre vigtigt, at du kan håndtere det livsvilkår du står midt i uanset om det er sorg i forbindelse med død, egen eller andres sygdom. Kontakt sati-coaching.dk
Kontakt mig

Neuro Soulution  

Clarasvej 2

8700 Horsens

helle@sati-coaching.dk

Tel: 20 62 21 13

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
Find mig her

© 2016 SATI-Coaching.dk. Proudly created with Wix.com

Coaching horsens -livskvalitet -stress-angst-træthed-smerter-selvværd-ensomhed-sorg-eksamen