NLP - Neuro Kommunikation/ Coaching

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering. 

 

I oversat betydning er det vores nervesystems sprog - neuro kommunikation og hvordan vi opfatter verden igennem vores sanser. Hvordan de fysiologiske processer i hjernen bliver til tanker, følelser og adfærd.

 

Det er den måde, hvor vores opfattelse af/ respons på virkeligheden er skabt af din helt egen subjektive fortolkning af virkeligheden. Altså din oplevelse af virkeligheden behøves ikke stemme overens med min opfattelse af verden. - Hvorfor?

 

Fordi den måde vi hver især fortolker verden på er under indflydelse af det vi i NLP kalder dit indre landskab- ud over alle dine sanser (visuelle, auditive, kinæstetiske og Auditivt digitale) er alle dine værdier, dine overbevisninger; det du tror på er rigtigt og forkert, det du har lært inden du kunne forholde dig kristisk til det, dine holdninger, de positive og negative erindringer. Alt sammen vil det indvirke på den måde, du oplever verden og den måde du reagere på den - altså hvordan din adfærd kommer til udtryk.

 

I 9 ud af 10 tilfælde reagerer vi på vores indre forestillinger og tanker om omverdenen end på selve virkeligheden. Vi har kun kontrol over ca 10% af det vi kalder vores "bevidsthed" den foreste del af hjernen uden, at have opmærksomhed på vores underbevidsthed. 

 

Dine tanker påvirker både din mentale, følelsesmæssige og fysiske tilstand.

Det kan være du oplever nervøsitet, bekymring, stress, angst, sorg, tristhed, irritation , jalousi, vrede eller lignende og oplever det som begrænsende for dig i hverdagen.  

Men hvorfor? 

Fordi at hormoner er følelser og følelser er hormoner. Så mens du måske går og tænker der er noget galt med dig, kan jeg fortælle dig, at det er kemi din krop, der er kommet i ubalance. 

 

Det fantasistiske er, at du ved at ændre din adfærd/ dit kropssprogs ubevidste signaler og dine tanker også kan ændre de kemiske processer i hjernen og i kroppen.

Du kan altså gennem positiv feedback og neuro kommunikation kan ændrer din psykiske tilstand og dine følelser fordi din hjerne producere hormoner svarende til det du søger - søger du efter negative ting, er det hvad din hjerne giver dig, hvor imod når du søger efter positive ting vil din hjerne producere hormoner, som er med til at ændre din følelsesmæssige tilstand til at være glad og lykkelig. 

Da vore intelligente nervesystem påvirker alle systemer i vores krop - det hormonelle, muskulære, skelet, kredsløb & lymfe samt organer, er det natuligt for mig også at arbejde med alle systemer i min daglig dag, netop fordi de fysiske fornemmelser sidder i kroppen og, at følelser påvirker organer, da specifikke hormoner også frigives fra bestemte organer. Sådan er vores krop/ nervesystem så intelligent!

 

Via Neuro Systemisk Coaching hjælper jeg dig med at lave alternative forestillinger/ ændre gamle tanke mønstre- hvormed dine følelser og din reaktion ændres og din oplevelse af hvilke ressourcer og handlemuligheder du har forandres. 

 

Du lærer hvordan du kan påvirker dine tanker og forestillinger og herigennem mærke hvilken påvirkning det har for dig selv både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt - jeg hjælper dig til, på en bevidst men venlig måde, at skabe en sund tilstand med mod, glæde samt med tillid til dig selv og andre som gør det lettere at være i verden. Og så vil din krop blive fyldt med glade hormoner. 

 

 

 

NLP- forudsætninger

 

    •    Mennesker laver landkort af landskab

    •    Du har alle de personlige ressourcer, som du har brug for

    •    Der er en positiv intention bag al adfærd

    •    Al viden og adfærd er brugbar i en eller anden sammenhæng

    •    Du kan måle effekten af din kommunikation i den feedback du får

    •    Du kan ikke undlade at kommunikere

    •    Fejl og fiasko kan være nyttige oplevelser, hvis du opfatter dem som feed-back

    •    Hvis "det" ikke virker, så gør noget andet. (Denne pragmatik bruges ikke i professionel                    psykoterapi)

    •    I alle situationer har den mest fleksible størst indflydelse. Fleksibilitet betyder at man ser på            muligheder

    •    Al viden og indsigt er der, hvis du søger den

    •    Der findes ikke én virkelighed, vi har hver vores model af den

    •    Det er muligt at modellere andres strategier og tilpasse dem egne kompetencer

    •    Excellente mål er forudsætningen for excellente resultater

https://www.youtube.com/watch?v=Xmx1qPyo8Ks

NLP Practitioner Helle Krustrup Behrens
Kontakt mig

Neuro Soulution  

Clarasvej 2

8700 Horsens

helle@sati-coaching.dk

Tel: 20 62 21 13

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
Find mig her

© 2016 SATI-Coaching.dk. Proudly created with Wix.com

Coaching horsens -livskvalitet -stress-angst-træthed-smerter-selvværd-ensomhed-sorg-eksamen