Kærlighed

Kærligheds sorg er følelsen af at have mistet eller føle du er ved miste noget vigtigt. 

Gennem sorgen frigør vi os fra den anden som vi er knyttet til, for at vi kan komme videre i livet.

 

Følelsen kan få os til at blive jaloux, fortvivlede eller frustrede. 

Alle følelser har dybest set en god intention, frygten for sorgen skal forhindre os i at gøre ting, der kan resulterer i, at vi mister nogen vi er glade for. Den kan også fastholde os i et forhold, hvor vi ikke har det godt. 

Jalousi bunder i angsten for at miste og hjælper os til at prøve at fastholde vores partner. Desværre har jalousi ofte den modsatte effekt, da kærlighed sjældent kan bygge på mistillid. Jalousi kan være en opstået angst fra tidligere oplevelser fra egne eller andres forhold. 

 

 

Hvis din partner har betydet meget for dig, hvis du har gjort en indsats i forholdet, hvis I børn sammen vil der typisk være større grad af afhængighed og bruddet vil også føles værre.

Det er biologiske processer, hormonelle processer og hjerne processer, der er med til at gøre os afhængige af den anden, derfor oplever vi også sorg ved et brud. 

 

Nogle gange sker der en fejl i hele dit biologiske og fysiologiske system som er medvirkende til at dine reaktioner på sorgen bliver kraftigere og mere styrende. Det påvirker din adfærd og eventuelt også dine omgivelser.  

 

Ulykkelig kærlighed handler meget om, hvilke overbevisninger du har til forholdet, uanset om det er slut eller du lige nu kæmper for at få det til at fungere.

Tænker du positivt om dig selv og dine muligheder eller er du på et ubevidst plan er kommet til at tænke negativt om dig selv, om dine omgivelser og om dine fremtidsmuligheder. 

 

 

Fortvivlelsen over ikke at føle sig god nok, valgt fra, svigtet eller afvist kan føre til, at vi tænker negativt om os selv. Det handler om vores selvværd og det billede vi har af os selv. Vores selvevaluering betyder meget for, hvordan vi i det hele taget takler udfordringer, hvor vi har noget at tabe/ miste. 

 

Med en kærlighedssorg signalerer vi, at partneren stadig betyder noget, hvilket også kan være med til, at give sympati fra andre, fordi vi signalerer, at vi er et offer for omstændighederne. Modsat kan vi have en tendens til kun at fokusere på alle de positive ting, uden at forholde os til det, der er årsagen til, at det ikke fungere/ fungerede - altså de negative ting der også er i et forholdet.

 

Gennem coaching

Jeg kan hjælpe dig med at få tingene sat i perspektiv. 

Vi får synliggjort om din X/ partner, ligesom alle andre, ud over sine gode sider ikke også har fejl og mangler. 

 

 

Er du i et forhold, som ikke er endelig afslutte, hjælper jeg dig med at klarlægge, hvad du selv ønsker i et forhold, hvad der skal til for, at DU kan være lykkelig. Mener du der stadig er kærlighed at bygge på? 

Er du i tvivl klarlægger vi, hvilke værdier du har til dette livsområde.

 

 

Jeg hjælper dig med, at tjekke og eventuelt styrke dit selvbillede, så du føler dig værdifuld og stærk. 

Vi finder frem til hvilke overevisninger har du og om der er nogle forhindringer i fremtiden. 

 

Vi undersøger de ubevidste strategier og den ubevidste kommunikation og du får nogle gode redskaber som sikre en positiv kommunikation i fremtiden. 

Kontakt mig

Neuro Soulution  

Clarasvej 2

8700 Horsens

helle@sati-coaching.dk

Tel: 20 62 21 13

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
Find mig her

© 2016 SATI-Coaching.dk. Proudly created with Wix.com

Coaching horsens -livskvalitet -stress-angst-træthed-smerter-selvværd-ensomhed-sorg-eksamen