Lidt om mig... 

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2001 med mange års erfaring indenfor det offentlige og som selvstændig.

I 2006 startede jeg Sati- coaching i Horsens i forbindelse med min uddannelse til sundheds-Coach. Sati betyder mindfulness. (du kan læse mere under SATI)

 

Herefter har jeg taget en overbygning som Master i Neuro Kommunikation samt sideløbende en uddannelse som INS - (Intelligent Neuro Systemisk) behandler. Hvorfor jeg har valgt at ændre navnet til intelligent Neuro Systemisk Coaching. 

Jeg arbejder ud fra vores nervesystems måde at fungerer på, og hvad der sker med os og i vores krop, når der opstår ubalancer i de forskellige systemer; det psykiske system, hormon systemet, muskel- og skelet system, blod og lymfe system, organsystemet. 

De forskellige systemers indvirkning på hinanden hænger sammen med om vi er styret af vores parasympatiske (vores rolige-fordøjelses  system) eller sympatiske nervesystem (vores kamp/flugt system). Ligesom at vores tanker har indflydelse på vores følelser og fysiske fornemmelser. Men også omvendt - hvilket betyder at når vi arbejder med de fysiske ting, kan vi forandre fastlåste følelsesmæssige tilstande, hvilket påvirker vores mentale tilstand i positiv retning.

 Meget tyder på at der er sammenhæng mellem følelser og hormoner, tanker og immunforsvar samt stress og stofskifteforstyrrelser.

 

Gennem intelligent Neuro Systemisk Coaching får du en indsigt i hvordan dine følelser, tanker og adfærdsmønstre har indflydelse på griber dit helbred og måden du har det på. Du får redskaber til hvordan du gennem ændringer af dine tanke, af din krop ( holdning, bevægelse, adfærd mm) og følelser kan fremme produktionen af din krops beskyttende hormoner, som giver dig energi og glæde.

Intelligent Neuro Systemisk Coaching & behandling er vigtig i mit daglige arbejde, hvor jeg hjælper kunder med forskellige former for psykiske belastninger samt fysiske symptomer relateret til stress, traumer , angst, arbejds-/ overbelastnings skader, hovedpine/migræne, arvævsbehandling ved bryst kræft og meget andet.  

Jeg er medejer af firmaet www.ergomazone.dk ,som jeg driver sammen med min mand Michael Krustrup Behrens. Ergomazone blev grundlagt i 2007. Neuro Systemisk Coaching er en afdeling i virksomheden Ergomazone. 

Jeg oplever dagligt efterspørgsel efter en fortrolige samtale og den vil jeg gerne tilbyde dig.

Helle Krustrup Behrens

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2001 og har arbejder inden for det offentlige både som sagsbehandlende ergoterapeut, med senhjerneskadede/ kroniske syge samt en årrækker indenfor psykiatri & misbrugsområdet. 

Jeg har altid haft en interesse indenfor neuro pædagogik, neuro psykologi og neuro coaching. Desuden har jeg erfaring indenfor kognitiv vurdering og kognitiv terapi. Som ergoterapeut er jeg vant til i samarbejde med dig, at tage udgangspunkt dér, hvor netop du oplever udfordringer i din hverdag og hjælpe dig med at finde dine indre ressourcer frem igen, så du kan få glæden tilbage i dit liv- og som coach har jeg nogle stærke redskaber i neuro kommunikation til at hjælpe dig videre.

Med den overbevisning, at jeg kan og har lyst til at hjælpe dig, startede jeg Sati-Coaching.dk  og senere intelligent Neuro Systemisk Coaching. 

Som mindfulness instruktør er det vigtigt for mig at introducere mindfulness. Og da principperne er samlignelige med NLP, er det kun natuligt at integrere det, som en del af din coaching.

 

Krop og sind er ikke adskillelige. Vores tanker narrer os gang på gang, hvilket påvirker vores følelser og fysiske fornemmelser!

Jeg anbefaler derfor også, at du kombinerer dine samtaler med manuelle behandlinger samtidig, herved frigives gamle følelser og du opnår en bedre kontakt til og forståelse for din krop. 

Jeg er uddannet i INS (Intelligent Neuro System) - behandling af vores intelligente nervesystem - der tager udgangspunkt i at behandle kroppen som en helhed - det vil sige alle systemer som nervesystem, organsystem, muskel- skelet, kredsløb, hormon system og psykiske system. 

Desuden er jeg fra 1971. Jeg er gift og er så heldig at jeg har 3 børn og 2 bonus børn. Jeg bor i en lille by Stensballe udenfor Horsens, tæt ved vandet og ved skoven, hvor jeg elsker at løbe sammen med min trofaste løbeven - min hund. Vandet har især en stor betydning for mig, det er blandt andet også her jeg finder ro til at meditere; det er både når jeg løber, sidder på en sten ved vandkanten, når jeg er ude at sejle eller når jeg er ude at dykke. Hver dag øver jeg mig i, at leve mit liv mindful, være i nuet og at fokuserer på det positive. 

Kontakt mig

Neuro Soulution  

Clarasvej 2

8700 Horsens

helle@sati-coaching.dk

Tel: 20 62 21 13

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
Find mig her

© 2016 SATI-Coaching.dk. Proudly created with Wix.com

Coaching horsens -livskvalitet -stress-angst-træthed-smerter-selvværd-ensomhed-sorg-eksamen