Ensomhed

Ensomhed er en følelse og derfor er det også individuelt, hvad der gør, at vi føler os ensomme. Næsten alle mennesker kender følelsen af ensomhed, hvilket kan være en befrielse at finde ud af. 

 

 

Ensomhed behøves ikke kun opstå, fordi du er meget alene, det er også en følelser der godt kan opstår selvom du er sammen med andre. Man kan samtidig også sagtens være alene uden at føle sig ensom. 

Rigtig ofte handler ensomhed om at føle sig forbundet til nogen.

 

Ensomhed er som regel ikke noget der lige forsvinder da der ofte følger en dårlig selvtillid. Mange tror det er dem der er noget galt med og tør ikke dele deres tanker og følelser af frygt for ikke at blive forstået.  De fleste af kender frygten for at falde ved siden af. 

 

 

Frygten for at blive holdt ude for fællesskabet og usikkerheden om at være god nok, gør at vi kan komme til at holde os væk fra sociale sammenhænge og derfor kan ensomhed blive en lang livsledsager som er med til at forringe vores livskvalitet og levealder.

 

 

For at komme ud af ensomhed, skal du turde erkende at du savner nogen, at det gør ondt. Du skal turde åbne dig og blive sårbar for at finde ud af at andre har brug for dig. 

 

Vores usikkerhed og generthed afspejler sig i vores kropssprog og de signaler vi udsender. Det er de signaler andre menesker omkring os reagere på. Derfor er det vigtigt at blive bevidst om hvilke strategier du vælger eller fravælger når du er i sociale sammenhænge.

Er du ensom - hvornår ?

 

Det gode er at dine ensomheds- strategier nemt kan ændres men det kræver en målrette indsats som jeg kan hjælpe dig igang med gennem Coaching. 

Ensomhed afspejles i vores kropssprog..
Kontakt mig

Neuro Soulution  

Clarasvej 2

8700 Horsens

helle@sati-coaching.dk

Tel: 20 62 21 13

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
Find mig her

© 2016 SATI-Coaching.dk. Proudly created with Wix.com

Coaching horsens -livskvalitet -stress-angst-træthed-smerter-selvværd-ensomhed-sorg-eksamen